من دیگر ما
مجموعه من دیگر ما
مجموعه من دیگر ما با شعار "فرزند ما از ما جدا نیست؛ او خود ماست! اما در اندازهای کوچکتر" خودنمایی میکند. این مجموعه به والدین میگوید که باید به کودکان خود با احترام برخورد کنند و آنها را به عنوان افرادی مستقل ببینند. اگر ما فرزندان خود را بهتر بشناسیم، رویکرد و رفتارمان نسبت به تربیتشان تغییر خواهد کرد. وقتی که وقتی برای فرزندانمان وقت صرف میکنیم، در واقعیت وقتی را برای خودمان و رشد شخصی اختصاص میدهیم. این مجموعه با استفاده از اصول دینی، مهارتهای لازم برای تربیت فرزندان در دنیای امروز را به والدین آموزش میدهد و راهی روشن برای آیندهای خوب برای فرزندانمان نشان میدهد.
این مجموعه کتابها تربیت و پرورش فرزندان را به شکل پلکانی و مرحله به مرحله آموزش میدهد و مخاطب را با دیدگاه و عملکرد درست و غلط در زندگی آشنا میکند. اگر راهی درست باشد، تقویت میشود، و اگر اشتباه باشد، اصلاح میشود.
در جلد اول، با عنوان "جوجههای رنگی و بچههای فرنگی"، مشکلات و عدم آگاهی از تاثیرات تربیت در دنیای امروز (سبک تربیت غربی)، ویژگیهای تربیت دینی و بنیادی، و شیوههای صحیح تربیتی بررسی میشود.
در جلد دوم، با عنوان "خارهای گل شده و گلهای خارشده"، اثرات محبت در رفتار فرزندان در کودکی و آینده مورد بررسی قرار میگیرد و دلایل محبت نکردن والدین به فرزندان مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.
در جلد سوم، با عنوان "پرندههای در قفس و کودکیهای نارس"، به اثرات آزادی بر کودکان پرداخته و دلایل عدم آزادی توسط والدین مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.
در جلد چهارم، با عنوان "بازیهای عسلی و عسلهای بدلی"، به چگونگی رابطه بین محبت و بازی پرداخته و ویژگیهای بازی مفید مورد بررسی قرار میگیرد.
در جلد پنجم، با عنوان "قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان"، به نقش تلویزیون در تربیت کودکان پرداخته و سؤالاتی درباره چرایی استفاده خانوادهها از تلویزیون مطرح میشود.
در جلد ششم، با عنوان "بازی روی ابر خیال و کودکیهای رو به زوال"، به تغییر مفاهیمی چون شکست و موفقیت و ضعف و اقتدار در زندگی پرداخته و نقش بازیهای رایانهای در این تغییرات مورد بررسی قرار میگیرد.
جلد هفتم با عنوان "ارتش رایانهای و نوازش تازیانهای" به گرایش به بازیهای رایانهای و حضور مداوم آن در خانه اشاره کرده و وظایف والدین را توضیح میدهد.
در جلد هشتم، با عنوان "کبوترهای سفید کرامت و کرکسهای سیاه دئانت"، به تربیت کریمانه و آثار آن در شخصیت فرزندان پرداخته میشود.
جلد نهم با عنوان "کلاس آقای تربیت و درس شیرین کرامت"، به روشهای تربیت کریمانه و بررسی نقش گزارههای تصویری و رفتاری در تربیت کریمانه میپردازد.
جلد دهم با عنوان "تربیت بچههای زلال و آزادیِ استقلال" به بررسی تواناییها، مسئولیتها و ظرفیتهای پنهان فرزندان در زمینه استقلال میپردازد.
جلد یازدهم با عنوان "دختران و همسری و شغل ناب مادری" به نقش دختران در آیین اسلام اشاره کرده و ویژگیها و مسئولیتهای ایشان در تربیت دختران را بررسی میکند.
کتاب دوازدهم از مجموعه "منِ دیگر ما" تحت عنوان "دختران و همسری و شغل ناب مادری" به مطالعه و بررسی نقش مهم دختران در جامعه و همچنین رابطه همسری و مادری آنها پرداخته است.
در جلد سیزدهم از مجموعه "منِ دیگر ما" با عنوان "دخترآن آسمانی و سفیران مهربانی" به ویژگیها و نقش مهم دختران در آیین اسلام اشاره شده است. این کتاب با نگاهی ویژه به دختران به عنوان طلایهداران و افرادی با والا مقام در مسائل تربیت نگریسته و تواناییها، مسئولیتها و ظرفیتهای پنهان آنها را مورد بررسی واقعی قرار داده است.