
من دیگر ما
مشاهده همهمعرفی و خرید مجموعه من دیگر ما: راهی نوین برای تربیت فرزندانی موفق
«من دیگر ما» اثر محسن عباسی ولدی توسط نشر آئین فطرت به چاپ رسیده. من دیگر ما یکی از کاملترین منابع تربیت فرزند در ایران است که با استقبال گسترده خانوادههای ایرانی مواجه شده است. "من دیگر ما" به دنبال تغییر نگرش والدین در مسیر تربیت فرزندانی مسئولیتپذیر، مستقل و متعهد است.
چرا من دیگر ما؟
شما هم قبول دارید که تربیت فرزند کار سختی است؟
چکار کنیم که در این مسیر موفق باشیم؟
اگر شما هم این دغدغهها را دارید، مطمئنا مسیر درستی را انتخاب کردهاید.
بله تربیت فرزند کار سختی است. شناخت دنیای کودکان برای ما بزرگترها مسئله پیچیده ای است و در بسیاری از اوقات، گرفتاری های زندگی ما را از توجه صحیح به فرزندانمان غافل میکند. مجموعه من دیگر ما، با قلم شیوای استاد عباسی ولدی، بهترین پیشنهاد برای طی کردن مسیر پر چالش فرزندپروری است.
کتاب من دیگر ما با عنوان فرعی «فرزند از ما جدا نیست؛ او خود ماست، اما در اندازه ای کوچکتر» پیرامون پرورش و تربیت کودکان در خانواده است. اگر ما فرزند را جزئی از وجود خود بدانیم، دیدگاهمان به تربیت تغییر میکند و به این نکته پی میبریم که رشد فرزند رشد ماست و وقت گذاشتن برای او را وقت گذاشتن برای خود میپنداریم.
این کتاب برای پدران، مادران و مربیانی که با کودکان سر و کار دارند و دغدغهی اصلیشان تربیت فرزند است، سودمند است. اگر شما هم جز پدر و مادرانی هستید که در مقابل رقیبان سرسخت امروزی به فکر پرورش صحیح این نوگلان هستید، بهتر است تا دیر نشده برای تربیت نسلی صالح قدم بردارید.
با مطالعه کتاب من دیگر ما این فرصت را به خود و فرزندانتان بدهید که با اصول درست در کنار هم به رشد و پیشرفت اصولی برسید و زندگی را شیرینتر کنید.
استاد عباسی ولدی در هرکدام از جلدهای این کتاب به جنبههای مختلف تربیت فرزندان پرداخته است. نکتهای که در این کتاب توجه خوانندگان را به خود جلب میکند، قلم ساده و روان این نویسنده و همینطور به کار بردن مثالهای عینی در زندگی واقعی میباشد.
ویژگیهای کلیدی مجموعه
✅ ارائه راهکارهای عملی و کاربردی تربیتی
✅ تلفیق روانشناسی روز با آموزههای دینی
✅ پوشش تمام مراحل رشد از تولد تا نوجوانی
✅ زبان ساده و همهفهم با مثالهای ملموس
✅ مبتنی بر سیره اهل بیت(ع) در تربیت فرزند

خلاصه ای از محتوای مجموعه من دیگر ما
تاکنون 13 جلد از این مجموعه ارزشمند به چاپ رسیده که با هم مروری کوتاه خواهیم داشت بر عنوان و موضوع جلدهای مختلف آن. این مرور به شما کمک میکند تا با شناخت بیشتر کتابها، نگاهی واقعبینانه به آن داشته باشید.
جلد اول من دیگر ما با عنوان "جوجه های رنگی و بچه های فرنگی" و عنوان فرعی "مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز"، به بررسی مشکلات و عدم آگاهی از تاثیرگزاران تربیت در دنیای امروز (سبک تربیت غربی)، ویژگی های تربیت دینی و بنیادی و شیوههای صحیح تربیتی پرداخته است.
جلد دوم، "خارهای گل شده و گل های خارشده" نام دارد و به اثرات محبت در رفتار فرزندان چه در کودکی و چه در آینده میپردازد. همچنین دلایل محبت نکردن والدین به فرزندان را مورد نقد و بررسی قرار میدهد.
عنوان جلد سوم من دیگر ما، "پرنده های در قفس و کودکی های نارس" است. این مجلد نقش آزادی در تربیت کودک را موشکافی میکند. نویسنده در بخشهایی از کتاب برای ملموس شدن بحث، مثالهایی را مطرح میکند و اثبات می کند سبک زندگی مدرن امروزی با نیازهای اساسی و ریشهای کودک سر عناد دارد.
جلد چهارم با عنوان "بازی های عسلی و عسل های بدلی" و عنوان فرعی "نقش بازی در تربیت کودک" به چگونگی رابطه بین محبت و بازی پرداخته و ویژگیهای بازی مفید را برشمرده است. این جلد یک ضمیمه بسیار کاربردی با عنوان "بازی بازوی تربیت" دارد که در آن به معرفی بازیهایی جذاب برای کودکان پرداخته.
جلد پنجم من دیگر ما "قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان" نام دارد که به نقش تلویزیون در تربیت کودک پرداخته. این جلد در جستجوی پاسخ به این سوال است: با وجود این همه مضرات قابل توجه، چرا خانوادههای ما این اندازه تلویزیونی شدهاند؟!
جلد ششم؛ با عنوان "بازی روی ابر خیال و کودکی های رو به زوال"، به نقش بازیهای رایانهای در تربیت فرزند اشاره میکند. این جلد چرایی تغییر مفاهیمی چون شکست و موفقیت، ضعف و اقتدار و … را بررسی کرده و مهمترین عامل این تغییر را بازی های رایانه ای می داند.
عنوان جلد هفتم کتاب من دیگر ما، "ارتش رایانه ای و نوازش تازیانه ای" است که در ادامه جلد ششم، به نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند میپردازد. شما در این کتاب با چرایی گرایش به بازیهای رایانهای و حضور مداوم آن در خانه به مثابه یکی از افراد خانواده آشنا میشوید . نویسنده در ادامه وظایف والدین را تبیین و توضیح می دهد.
جلد هشتم ذیل عنوان "کبوتر های سفید کرامت و کرکس های سیاه دِئانت" به بحث شیرین تربیت کریمانه و آثار آن در شخصیت فرزندان پرداخته. عباسی ولدی از تربیت کریمانه سخن گفته، آن را پایه تربیت میداند، آثار تربیت کریمانه را نشان میدهد و می گوید که چقدر از آرزوهای تربیتی ما به راحتی در مسیر تربیت کریمانه محقق میشود.
جلد نهم نیز در ادامه بحث تربیت کریمانه، به روش تربیت کریمانه پرداخته. عنوان جلد نهم "کلاس آقای تربیت و درس شیرین کرامت" است که در برگیرنده روشهای تربیت کریمانه و بررسی نقش گزارههای تصویری و رفتاری در تربیت کریمانه میباشد.
جلد دهم من دیگر ما، با عنوان "تربیت بچه های زلال و آزادی استقلال" با عنوان فرعی "نقش استقلال در تربیت کریمانۀ فرزندان"، در ادامهٔ موضوع روشهای تربیت کریمانه، به بحث مهم استقلال و چرایی ضرورت استقلال پرداخته. این جلد به این سوال پاسخ داده است که چرا والدین به فرزندان استقلال نمیدهند؟ محدودهٔ استقلال در کارها و تصمیمات را پردازش کرده و بایدهای تفکری و مهارتی در مبحث استقلال دادن به فرزندان را مورد بررسی قرار داده است.
در جلد یازدهم با عنوان "دنیای قشنگ خدمت گذاری و تربیت بچه های کاری" با مهارتهای به کارگماردن فرزندان آشنا میشوید. همچنین پاسخ سؤالاتتان دربارۀ کار کردن فرزندان را نیز خواهید گرفت.
کتاب دوازدهم از مجموعۀ «منِ دیگر ما»، کتاب "دختران و همسری و شغل ناب مادری"، خود را موظف میداند بــه تبیین جایگاه همسری و مادری و رابطۀ آن با تربیت دختران بپردازد.
جلد سیزدهم با عنوان "دخترآن آسمانی و سفیران مهربانی" به طور ویژه به نقش دختران در آیین اسلام اشاره کرده است. نگاه این کتاب به دختران به عنوان طلایهداران والا مقام مساله تربیت، باعث میشود که بررسی ویژهای درباره تواناییها، مسئولیتها و ظرفیتهای پنهان ایشان داشته باشد.
جلد چهاردهم من دیگر ما، در واقع ضمیمه جلد چهارم است که با عنوان "بازی؛ بازوی تربیت" منتشر شده است.
عباسی ولدی در ابتکاری جذاب، برای هر یک از این مجلدات، ضمیمهای ادبی آماده کرده و در کتابی جداگانه به چاپ رسیده است. مطالعه این دلنوشته های زیبا، شیرینی مباحث را در کامتان دو چندان میکند. برای مشاهده و خرید این ضمیمه ها، به فروشگاه سایت پاتوق کتاب مراجعه کنید.
با مطالعه این مجموعه، والدین یاد میگیرند که چگونه فرزندانی مستقل، مسئولیتپذیر و بااعتمادبهنفس تربیت کنند. این کتابها نهتنها برای والدین، بلکه برای مربیان، معلمان و تمام افرادی که در مسیر آموزش و پرورش کودکان و نوجوانان فعالیت دارند، مفید خواهد بود.
چرا باید این مجموعه را مطالعه کرد؟
- منبعی معتبر بر اساس آموزههای اسلامی و روانشناسی
- پاسخگوی نیازهای امروز والدین مسلمان
- ارائه راهکارهای عملی و کاربردی
- پرهیز از نظریهپردازیهای صرف
- زبان ساده و قابل فهم برای همه اقشار
- وجود ضمیمه های ادبی و جذاب مختص هر جلد
این مجموعه برای چه کسانی مناسب است؟
- والدین جوانی که به دنبال الگوی اسلامی تربیت هستند
- مربیان مهدکودکها و مدارس اسلامی
- مشاوران خانواده و روانشناسان مسلمان
- دانشجویان رشتههای روانشناسی و علوم تربیتی
جملاتی از کتاب من دیگر ما
تربیت فرزند در جامعۀ امروز، یکی از اصلیترین دغدغههای پدران و مادران است. وجود رقیبان زیاد در مسیر تربیت فرزند حساسیت مسأله را چند برابر کرده است.
بسیاری از والدین در جامعۀ ما با عطش فراوان به دنبال راهی برای تربیت صحیح فرزند هستند که باید به این عطش و انگیزه احترام گذاشت.
بچه که بودم مادرم برایم جوجه میخرید؛ از همین جوجههای رنگی؛ دانهای پنج تومان. اولش فکر نمیکردم بزرگ کردنشان کار چندان سختی باشد؛ اما بعد فهمیدم پرورش جوجهها فوت و فن خودش را دارد. چند جوجه از بین رفتند تا توانستم جوجهداری را یاد بگیرم. پیرزنها و پیرمردهای محلهمان از دستم عاصی بودند؛ از بس که به سراغشان میرفتم و از تجربههایشان میپرسیدم. یک بار که دوستم گفت کتابی دربارۀ جوجهها در یک کتابفروشی دیده، سر از پا نشناختم. به سراغ کتابفروش رفتم. کتاب، گران بود؛ اما قیمتش برایم مهم نبود. من دغدغۀ بزرگ کردن جوجههایم را داشتم.... من تنها نگران پرورش جسم جوجههایم بودم و همین نگرانی مرا وا میداشت که به دنبال راه صحیح پرورش آنها باشم.
حالا که بزرگ شدهام، بچههایی دارم که باید هم جسم و هم روحشان را پرورش دهم؛ اما یک سؤال: دغدغۀ من برای پیدا کردن راه تربیت فرزندانم، آیا به اندازۀ نگرانیام برای پرورش جوجههایم هست؟
شما میتوانید مجموعه کامل «من دیگر ما» را از سایت پاتوق کتاب خریداری کنید. همین حالا با خرید مجموعه من دیگر ما، آماده تحولی بزرگ در فرزندپروری شوید، فرزندانتان را با محبت، بازی، استقلال و کرامت واکسینه کنید و سفری تازه به دنیای تربیت فرزند آغاز نمایید!
به قلم "طاهره منیری"