مجموعه نمایشنامه های او در «سه سه» با نمایشنامه درمان شروع می شود که همتی از آن به عنوان کوتاه ترین نمایشنامه به زبان فارسی نیز یاد می کند.
در این نمایشنامه او در مقام مجادله یک کودک و مرد در دستشویی بیمارستان سعی در بیان نکته های اجتماعی درباب زندگی سالم کرده است.
در نمایشنامه دوم که با عنوان «مهندس» و با تقدیم به نصرالله قادری، توحید معصومی و توحید حسین قلی پور تألیف شده است، شخصیتی خیالی که تنها صدایی از او روایت شده، سعی دارد تا از محبوب خود پاسخ این سوال را به دست آورد که شوهرِ نوعروس، باغبانِ جوان، گرگ و دزد کدامیک لایق نفرین شدن هستند. وی در قالب استعاره ای که در هر یک از این افراد ساخته است؛ به طرح پاسخ هایی می پردازد.
نمایشنامه سوم با عنوان «راه»، داستانی در حوزه دفاع مقدس را روایت می کند که همتی سه پایان را برای آن متصور شده و انتخاب هر یکی از آنها را به عهده گروه اجرایی و نیز مخاطب خود قرار داده است.
نمایش چهارم کتاب با عنوان «صبح به خیر» نمایشی است با موضوع کشمکش یک سرباز و فرمانده اش و غریبه ای که در نقطه صفر مرزی با آنها برخورد کرده و برایشان ایجاد مزاحمت می کند. در این اثر همتی به شیوایی، تصویری نو و بدیع از مرگ ارائه می دهد.
در نمایش پنجم با عنوان «برزخ» که به روح شهید «بابک فرخنده نژاد» تقدیم شده است، همتی روایتی از رویاهای یک سرباز شهید را به تصویر کشیده که سعی دارد با همسر خود ارتباط برقرار کرده و حس خودش را نسبت به او بیان کند.
نمایشنامه ششم با عنوان «fish آباد» داستانی است با محوریت حقوق نجومی یک مدیر بانک که به صورت سهوی به حساب مردی ریخته شده و او از بازپس دادن این مبلغ سرباز می زند.
ثبت دیدگاه
دیدگاه کاربران