کتاب ایستگاه ها اثری از سوند برینکمن است که با ترجمه علیرضا صالحی در انتشارات ترجمان علوم انسانی به چاپ رسیده است. این کتاب ده ایده کهن برای زندگی در جهانی نو در اختیارمان قرار میدهد.
چرا ما زندهایم و معنای زندگی چیست؟ حتما بارها از خودمان و دیگران این سوال را پرسیدهایم. بسیاری از افرادی که دور و برمان زندگی میکنند، اعتقاد دارند نباید زندگی را آنقدرها سخت گرفت. آنها باور دارند که چند ذره کیهانی برحسب اتفاق باهم تصادف کردهاند و جهانی تشکیل شده و چند صدهزار سال دیگر هم بهکلی نابود خواهد شد. همین موضوع است که آدمها را به سمت پوچی میبرد: ما هر چیزی را بهانهای میکنیم برای اینکه درآمد و بهتبع آن راحتیمان چندبرابر شود. حتی گاهی به دنبال آرامش ذهنیِ بیشتر هستیم. ما تصمیم گرفتهایم که همهچیز را از اخلاق و حقیقت گرفته تا زندگی و حتی مرگ در خدمت رسیدن به پول و بهرهوری قرار دهیم. همان پوچی همیشگی.
اما برای نجات از این پوچی جهانی و همهگیر چه راهی وجود دارد؟
سوند برینکمن، در کتاب ایستگاه ها، ده ایده کهن برای زندگی در جهانی نو به ما میدهد. ایدههایی که ریشهدار و محکم به نظر میرسند. ایدههایی که ارزش آن را دارند که برای حفظ معنای زندگی، محکم رویشان بایستیم و آن را به بهایی اندک نفروشیم. او در این کتاب داستان ایدههایی قدیمی را مطرح میکند که همچنان در جهان جدید میتوانند به زندگی ما معنا ببخشند.
ثبت دیدگاه
دیدگاه کاربران