در آیات متعدد قرآن سخن های بسیاری از قلب انسان و تأثیر آن در شقاوت و سعادت انسان ها بیان شده است اما مهم این است که ما به جای توجه به معنای ظاهری آیات، به معنای واقعی کلمات برای رسیدن به سعادت خود توجه کنیم.
چنانچه حضرت موسی بن جعفر (ع) در تفسیر آیه 37 سوره ق این چنین به هشام فرمودند: ای هشام، اینکه خداوند در کتابش می فرماید در این خلقت (قرآن) نشانه هایی است برای کسی که قلبی دارد ،منظورشان این است که نشانه هایی برای صاحبان عقل است.
قفل نهادن بر قلب ما، خاشع کردن دلها و ... همگی آیاتی برای تفکر و تعقل ما و پیداکردن راه نجات ماست. پس باید همانگونه که بسیاری از بزرگان فرموده اند پا را فراتر از مفانی ساده کلمات قرآن گذاشت و به دنبال حکمت و تفسیر پنهان شده در پس جملات آن باشیم.
خداوند متعال را شاکریم که پس از چندین سال تلاش، برای من و همسرم آقای سید کاظم خدامی، توفیقی مبنی بر تهیه و تدوین این مجموعه حاصل شد.
مجموعه ای که پیش روی شماست، به این امید تهیه گردیده که گامی هرچند کوچک در جهت ارتقاء سطح آگاهی مردم برداشته شده باشد و با توجه به اهمیت موضوع قلب، سعی شده است تا به تعاریف مختلف قلب (از نظر فیزیکی، روحانی، زیستی و ...) پرداخته و همچنین به بیماری های قلب و راه های درمان آن و راهکارهایی برای داشتن قلبی سلیم اشاره شود.
(بخشی از مقدمه کتاب)
ثبت دیدگاه
دیدگاه کاربران