کتاب این است گرام نوشته مصطفی امینیخواه است که در دفتر نشر معارف به چاپ رسیده است. این کتاب دربردارنده ناگفتههایی از اینستاگرام است و سعی دارد قضاوت عادلانهای درباره اینستاگرام ارائه دهد.
دفتر نشر معارف وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، در سال 1376 تأسیس شد و در سال 1379 به صورت رسمی آغاز به کار کرد. این انتشارات تلاش میکند از دریچه اسلام ناب به بازخوانی، بررسی، نقد و تولید اندیشه در عرصههای مختلف بپردازد.
از جمله این فعالیتها میتوان به چاپ بیش از 1100عنوان کتاب در زمینه دروس معارف اسلامی دانشگاهها، اندیشههای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، پرسشها و پاسخهای دانشجویی، معارف قرآن و اهل بیت (ع)، دینپژوهی، اخلاق و عرفان، انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر، مسائل جهان اسلام، غربشناسی، شبهات فکری و عقیدتی، مسایل تاریخی و فلسفی، علوم انسانی، مسائل تربیتی، زن، خانواده و نقد فمینیسم و… اشاره کرد.
نشر معارف اخیراً نیز گامهایی در حوزه ادبیات داستانی برداشته است. این انتشارات با راه اندازی 30 مرکز فروشگاهی با عنوان تجاری «پاتوق کتاب» و همچنین برگزاری 12 دوره مسابقات کتابخوانی «پویش روشنا» در سطح ملی، توانسته است گامهای مفید و موثری در توزیع و ترویج کتابخوانی کشور بردارد.
آنچه این روزها بیش از هرچیز دغدغه نسل انقلابی است آشنایی جوانان و دانشجویان با حقیقت دین و معارف اسلام است، انتشارات در این زمینه پیشرو است و تلاش دارد پاسخی علمی و دینی برای تمام سوالات این نسل داشته باشد.
اینستاگرام یکی از برنامهها و شبکههای اجتماعی محبوب میان تمام مردم است. تعداد آدمهایی که از این برنامه استفاده میکنند بسیار بالاست و همین اپلیکیشن به محلی برای کسب درآمد مردم نیز بدل شده است. اما آیا چنین برنامهای که حجم وسیعی مخاطب ندارد، نمیتواند آسیبرسان باشد؟
در کتاب این است گرام به قضاوتی عادلانه درباره این موضوع پرداختیم. در این کتاب در سه بخش، ابتدا به چیستی این برنامه محبوب و پرطرفدار میپردازیم. در بخش دوم آفتها و مشکلاتی را مرور میکنیم که چنین برنامهای میتواند به وجود بیاورد و بخش سوم به بررسی فرصتهایی میپردازیم که مردم با کمک اینستاگرام توانستهاند کسب کنند.
ثبت دیدگاه
دیدگاه کاربران