آدام گرانت در کتاب توانمندی های نهان، نشان میدهد که همۀ افراد قادرند به مدد بهکارگیری برخی اصول توانمندیهایشان را آشکار سازند و از آنها جهت رسیدن به دستاوردهای بزرگتر کمک بگیرند.
تمامی رهنمودهای کتاب با ذکر مطالعات علمی پشتیبانی شدهاند، ضمناً گرانت در کتاب خود به روایتهایی از افرادی اشاره کرده که با پشتکار خود و بهرغم موانع پرشمار، توانستهاند به موفقیتهای بزرگ دست پیدا کنند.
گرانت به عنوان یک روانشناس سازمانی، بیشتر دوران حرفهایاش را صرف مطالعۀ نیروهای پدیدآورندۀ پیشرفت انسان کرده است.
آنچه طی این مدت دریافته است احتمالاً برخی از پیشفرضهای اساسی در مورد توانمندیهای افراد را به چالش میکشد.
همۀ افراد توانمندیهای نهانی دارند که خودشان یا دیگران آنها را نادیده میگیرند. موضوع کتاب توانمندیهای نهان چگونگی آشکارسازی این توانمندیهاست.
باور عمومی این است که رسیدن به دستاوردهای بزرگ، بیش از آنکه نیازمند تلاش فردی باشد، مستلزم داشتن استعدادی است که همراه فرد زاده میشود.
همین باور باعث میشود دانشآموزان مستعد در مدارس و کودکان نابغه در موسیقی را ستایش کنیم.
آدام گرانت در کتاب توانمندی های نهان، به ما نشان میدهد چطور همۀ ما میتوانیم برای کسب دستاوردهای بزرگتر به پا خیزیم و لازم نیست از دوران کودکی نابغه باشیم.
با مطالعۀ کتاب توانمندیهای نهان به این درک خواهیم رسید که شاخص راستین برای ارزیابی توانمندیهای ما، نه بلندای قلهای که به آن رسیدهایم، بلکه میزان مسافتی است که برای صعود به آن قله پشت سر گذاشتهایم.
ثبت دیدگاه
دیدگاه کاربران