کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» اثر کیندرا هال؛ و ترجمه نرگس قاسمی می باشد و توسط نشر آریانا قلم منتشر شده است.
داستان گفتن و شنیدن از ویژگیهای انسانهاست و برندهای داستانگو، اگر از این ابزار بهدرستی استفاده کنند، میتوانند از سطح عرضهکنندۀ محصول یا خدمت فراتر بروند و وارد تعامل احساسی با مشتریان و جامعه شوند؛ چیزی که خواسته و آرزوی بسیاری از برندهاست.
داستان میتواند توجه شنونده را جلب کند و او را به دنیای خود ببرد. هرچه مخاطب بیشتر درگیر داستان شود، احتمال اینکه بیشتر تحتتاثیر قرار بگیرد و دیدگاههای مطرحشده در داستان را بپذیرد بیشتر است و نهایتاً وقتی مخاطبی از دنیای داستان بیرون میآید، تغییر کرده است. نه فقط برای یک یا دو دقیقه، بلکه این تأثیرات ماندگارند.
کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» هم دقیقاً دست روی همین موضوع گذاشته است و توضیح میدهد که چرا داستانگویی قدرت تغییر نحوۀ اندیشیدن، احساس کردن و رفتار کردن افراد در کسبوکار را دارد و چگونه میتوانید خودتان از این قدرت استفاده کنید.
نویسندۀ این کتاب میگوید: داستانگویی همان چیزی است که مشتریان را به هواداران، کارکنان را به مبلغان کسبوکار و مدیران را به رهبران تبدیل میکند. ماهیت و اثر بازاریابی را تغییر میدهد و میتواند نگاه ما به خودمان را تغییر دهد. اینکه این تغییر چطور رخ میدهد و چطور میتوانید با مهار قدرت داستانگویی آن را ایجاد کنید موضوع این کتاب است.
کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» به افراد کمک میکند تا داستانهای کسبوکارشان __یعنی داستان ارزش، داستان بنیانگذار ، داستان هدف و داستان مشتری__ را پیدا کنند. مطالعۀ این کتاب را میتوان به تمام افرادی پیشنهاد کرد که قصد دارند پیامهای مختلفی مثل بیانیۀ مأموریت، متن سخنرانی، کمپین تبلیغاتی، ارتباطات درونسازمانی یا محتوای بلا گ را از رسانههای گوناگون به مخاطب خود منتقل کنند.
ثبت دیدگاه
دیدگاه کاربران