loader-img
loader-img-2
بنر بالا - ارسال رایگان سفارشات بیش از 500 هزار تومان
پاتوق کتاب

کتاب اصول و مبانی دیالوگ - (روش شناخت و آموزش) نشر یار مانا

5 / -
like like
like like

کتاب اصول و مبانی دیالوگ نوشته محمدرضا نیستانی است. این کتاب به اهمیت دیالوگ در دنیای امروز می‌پردازد و راهنمایی کاربردی در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد. کتاب اصول و مبانی دیالوگ را انتشارات یار مانا منتشر کرده است. 

کتاب اصول و مبانی دیالوگ به خواننده کمک می‌کند دیالوگ را به عنوان اولین و بهترین راه ارتباط بشناسد و بتواند از آن به بهترین شکل استفاده کند. وجود دیالوگ در جامعه به پویایی و رشد افراد کمک می‌کند و هم‌زمان موجب رشد و آگاهی جمعی می‌شود. 

آثار نوشته شده دربارۀ دیالوگ بیشتر به گفت‌وگوی میان مذاهب، ملت‌ها، فرهنگ‌ها و تمدن‌ها اختصاص‌یافته و در آنها دیالوگ به‌عنوان یک مفهوم به‌طور بایسته مورد کنکاش قرار  ‌نگرفته است. بیشتر نوشته‌های موجود بدون‌ پرداختن به‌ مفهوم دیالوگ، فقط به‌ بررسی نقش آن در زمینه‌های مذهبی، اجتماعی و مسائل جهانی پرداخته‌اند. تنها آثاری که تا‌ اندازه‌ای توانسته‌اند برخی از جنبه‌های معرفت‌شناسی مفهوم دیالوگ را بررسی کنند، نوشته‌هایی است که در سالهای اخیر دربارۀ اندیشه‌های بوبر، گادامر، باختین و بوهم ترجمه و منتشر شده‌اند. با وجود این، کمتر اثری را در ایران می‌توان ‌یافت که به‌طور ویژه به‌منظور تبیین اصول و مبانی دیالوگ به نگارش درآمده ‌باشد.

کوشش و تلاش نویسنده  در گردآوری نوشتن این کتاب بر مبنای احساس ‌نیاز و نبود مجموعه‌ای بوده است که بتواند به‌طور ‌دقیق به تبیین مفهوم دیالوگ بپردازد. در این اثر کوشش شده است تا ضمن بررسی معنا و مفهوم دیالوگ از دیدگاه فلاسفه و اندیشمندان، به توضیح و تبیین اصول و مبانی دیالوگ پرداخته ‌شود. همچنین در بخشی جداگانه به نقش دیالوگ در حوزۀ تعلیم ‌و ‌تربیت به‌طور مفصل اشاره شده است.

مجموعۀ اصول و مبانی دیالوگ به‌صورتی نوشته شده است که خواننده با مرور هر‌ بخش به شناخت عمیق‌تری از مفهوم دیالوگ دست‌ می‌یابد. به‌ عبارت ‌دیگر برای کشف معنای واقعی و جامع دیالوگ ‌باید تا پایان کتاب شکیبایی به ‌خرج ‌دهد. این اثر تنها برای پاسخ به ‌یک پرسش آغازین به نگارش درآمده است و آن اینکه دیالوگ چیست؟ تمامی بخش‌های کتاب را می‌توان پاسخی چندجانبه به این پرسش دانست.

در بخش نخست به تبیین معنا و مفهوم دیالوگ پرداخته ‌می‌شود. بحث‌های این بخش شامل ضرورت دیالوگ در جهان معاصر، معنا و مفهوم دیالوگ و تفاوت دیالوگ با مفاهیم دیگر است. بخش دوم این مجموعه به بررسی مبانی دیالوگ از دیدگاه سقراط، بوبر، باختین، گادامر، بوهم، هابرماس و فریر اختصاص یافته است. بخش سوم این کتاب به بررسی اصول دیالوگ می‌پردازد. در بخش پایانی نیز به تفصیل به تبیین نقش دیالوگ در فرایند آموزش پرداخته ‌شده است‌.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی برای "اصول و مبانی دیالوگ - (روش شناخت و آموزش)" می نویسد
۷ روز ضمانت بازگشت وجه ۷ روز ضمانت بازگشت وجه
ضمانت اصالت کالا ضمانت اصالت کالا
۷ روز هفته ۲۴ ساعته ۷ روز هفته ۲۴ ساعته
امکان پرداخت در محل امکان پرداخت در محل
امکان تحویل در محل امکان تحویل در محل
طراحی فروشگاه اینترنتی توسط آلماتک