کتاب دلهرههای کودکی یا جستوجوی خود واقعی نوشته آلیس میلر کتابی روانکاوانه بر اساس دلهرهها و اسیبهای روحی دوران کودکی است.
سرکوب آسیبهای روحی در دوران کودکی ریشهٔ اصلی اختلالات روانی و جنایتکاری است. ممکن است سرکوب و انکار در دوران کودکی برای کودک لازم بهنظر برسد، ولی هزینهای که بهبار میآورد خود را در دوران بزرگسالی نشان میدهد. سختترین و پرزحمتترین شرایط زندگی در دوران کودکی بهخودیخود باعث به وجود آمدن جنایتکار نمیشود.
آلیس میلر به خاطر تحقیقاتش در مورد علل و آثار آسیب های کودکی و به خصوص بابت کتاب پرفروش دلهره های کودکی شهرتی جهانی یافته است.
وی پس از پانزده سال، دیگر بار به سراغ آن کتاب آمده و با توجه به این که می گوید از چارچوب روان کاوی خروج کرده است در کتابش بازبینی اساسی کرده است. او بر این باور است که ریشه های خشونت و بی رحمی های جامعه در شیوه های سنتی تربیت کودکان و آموزش آن ها نهفته است که می تواند دوران کودکی را به زندان مبدل کند. نویسنده در این ویراست جدید شرح می دهد ما چونه می توانیم از یافته های جدید او برای رهایی خود استفاده کنیم.
میلر با استفاده از مثال های گوناگون توضیح می دهد چگونه می توانیم احساسات گم شده و گذشته ی سرکوب شده ی خویش را بازیابیم و شروعی جدید و سالم برای خود و فرزندانمان رقم بزنیم.
ثبت دیدگاه
دیدگاه کاربران